Dr Klara Bury

Dr Klara Bury

Ik ben algemeen chirurge van opleiding (2018) via het Universitair ziekenhuis Leuven. Aanvullend volgde ik een fellowship aangaande bekkenbodempathologieën (obstructieve defecatie, incontinentie, anale pijn) en proctologie (anale fissuren, fistels, hemorroïden) te UZ Gent en ging ik inspiratie opdoen bij de Proctosklinieken te Bilthoven (NL). Daar maakte ik kennis met de endo-anale echografie, nog maar weinig uitgevoerd in België. Met deze methode kan men anale fistels snel en makkelijk in kaart brengen, maar ook de sluitspier evalueren en de werking van de gehele bekkenbodem.

Deze website is bedoeld om u als patiënt in te lichten over de mogelijke problemen van de bekkenbodem en anale regio en hun therapie, gaande van conservatief (dieet, medicatie,...), langsheen kinesitherapie tot effectieve heelkunde.
Tevens is er een onderdeel aangaande algemene chirurgie, die ik natuurlijk ook nog beoefen.